Upravitelj spletne strani ooz-hrastnik.si je območna obrtno-podjetniška zbornica Hrastnik in je v skladu z ZAKONOM O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV (ZVOP-1-UPB1) TER NOVIM ZAKONOM (ZEKOM-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za osnovne potrebe komunikacije ooz-hrastnik.si od uporabnikov zahteva vpis sledečih podatkov:

Kontaktni obrazec:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta.  Na vaš računalnik lahko ooz-hrastnik.si, shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: piškotke (za prepoznavanje ob naslednjem obisku). Piškotki se lahko ob prvem dostopu do spletnega mesta po želji izključijo a pravilno sistemsko delovanje pri tem ni zagotovljeno.

Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj spletne trgovine ooz-hrastnik.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih ooz-hrastnik.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Vrsta piškotkov, ki se zbirajo na naši spletni strani:

Vrsta Ime Namen Trajanje Posredovanje tretjim osebam Privolitev uporabnika
 Lastni  PHPSESSID  Zagotavlja delovanje spletne strani  Sejni  Ne  Ne
 Lastni  euCookie  Se naloži, ko v pojavnem oknu izberete, da se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani. Shrani si vašo izbiro.  6 mesecev  Ne Ne

Onemogočenje piškotkov:

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

– CHROME

– MOZZILA FIREFOX

– INTERNET EXPLORER

– SAFARI

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletnih strani onemogočene oz. omejene

[REQ_CRED_FORM]