Vabimo vas na brezplačno delavnico na temo Tradicionalna znanja kot poslovna priložnost, ki bo 25.8.2020 s pričetkom ob 10.00 uri. Delavnica bo potekala v Hrastniku, v predavalnici Podjetniškega inkubatorja na naslovu Cesta 1.maja 83 in bo trajala najmanj 4 šolske ure.

Vsebina delavnice:

Delavnica izdelave steklenega nakita s postopkom Fuzije:

Na delavnici bomo ustvarjali stekleni nakit iz žlahtnih barvnih plošč stekla, se naučili osnov rezanja stekla in sestavljanja v mozaične večplastne vzorce, ki se bodo naknadno zatalili v peči za fuzijo.

Izdelali si boste lahko uhane, obeske, prstane, broše ali sponke za lase. Strokovno vas bo skozi kreativni proces vodila steklarka in oblikovalka Natalija Kukec.

 

Na delavnico se je potrebno prijaviti do ponedeljka 24.8.2020 preko spletne strani https://rcr-pro.eu/ ali direktno na elektronski naslov: jasmina.skrinjar.kljucevsek@rcr-pro.eu

Vabljeni, da se nam pridružite!

Priloga: Vabilo za delavnico nakit iz stekla

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.  Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast