Letošnje leto OOZ Hrastnik obeležuje 50. letnico delovanja. Glede na trenutne razmere epidemije, smo bili predvideno kulturno prireditev, primorani odpovedati in jo prestaviti na ustreznejši čas.

Kljub vsemu, pa vas v okviru praznovanja, vabimo na zanimivo in za ta čas izredno aktualno delavnico z naslovom:
˝Kako v času epidemije voditi podjetje˝, ki bo v četrtek, 2.9.2021 ob 18.00 uri v Podjetniškem inkubatorju, Cesta 1.maja 83, Hrastnik

Strah je v covid obdobju omrtvičil večji del družbe, vendar si podjetniki, direktorji, starši, učitelji…tega nebi smeli dovoliti, tudi zato, ker ima vsak posameznik vpliv na druge ljudi. Če strahu ne razumeš, sam podležeš njemu in namesto rešitev iščeš zavetje… Na delavnici bo Dr. Robert Ličen predstavil zanimiva in uporabna orodja, ki omogočajo boljše razumevanje strahu, kako se ubraniti pred njim, in kako se lažje soočiti s pritiski in pričakovanji okolice, tako v zasebnem, kot na poslovnem področju.
Predaval bo dr. Robert Ličen, magister ekonomskih in doktor socioloških znanosti. Prvih 15 let svoje kariere je kot manager (vodja, CEO, Predsednik uprave) deloval v večjih slovenskih proizvodnih podjetjih (Tobačna Ljubljana d.o.o., Akrapovič d.o.o., Steklarna Rogaška d.o.o., Gorenje d.d.). Izkušnje v vodenju in upravljanju podjetij so ga prepričale, da so najpomembnejši faktor uspeha vsakega podjetja predvsem ljudje, s svojim strokovnim znanjem in s svojim motivom za preseganje povprečnih rezultatov. Ravno zato je v svoji doktorski disertaciji tudi raziskal motivacijske dejavnike srednjega managementa v Sloveniji. Je ustanovitelj in direktor Podjetniškega centra Pegasus, centra za povezovanje in usposabljanje podjetnikov.
V svoji karieri svetovalca, coacha, mentorja in predavatelja že zadnjih 15 let izobražuje podjetnike, menedžerje in njihove vodstvene ekipe, iz tematike transformacijskega managementa (reorganizacije podjetij in procesov , vodenja , motivacije, komunikacije…) in sprememb poslovnih modelov. Je gostujoči predavatelj na različnih fakultetah, pa tudi gost na številnih mednarodnih konferencah in simpozijih v Sloveniji in širši regiji.
Za svoje delo je bil kot manager nagrajen z nekaterimi najprestižnejšimi nagradami v državi. Leta 2005 z nagrado “Mladi manager leta” in leta 2007 z nagrado “Managerski izziv leta”.

Vabljeni!

Prijave sprejemamo do srede, 01.09.2021 na e-naslov: branka.dolinsek@ozs.si in po telefonu: 031-660-067.
Vstop mogoč s PCT potrdilom.